PREVIEW NIGHT

Informatie m.b.t. de Preview Night in 2020 volgt!

Aan de vooravond van InterClassics Maastricht 2019 vindt op woensdag 9 januari 2019 de exclusieve TopMobiel Preview Night plaats. Vanaf 18:30 uur bent u, samen met uw gasten, van harte welkom om te komen genieten van een diner op topniveau. La Grandezza della Lancia staat centraal als hoofdthema tijdens de 26ste editie van InterClassics Maastricht. U dineert tussen de mooiste en meest unieke klassiekers uit de meer dan 100 jaar rijke geschiedenis van het Italiaanse merk. Waan uzelf in zo’n prachtige Lancia terwijl u door het glooiende Toscaanse landschap rijdt. De cipressen priemen door de optrekkende mist terwijl de zonnestralen de boomtoppen scheren… La Dolce Vita!

Speciaal voor deze avond zullen ‘rising stars’ Servais Tielman van Cucina del Mondo in Heerlen en Edwin Soumang van Restaurant ONE in Roermond samen een diner op sterrenniveau voor u bereiden. Verras uw relaties en uzelf tijdens deze exclusieve TopMobiel Preview Night. Wij zorgen voor een onvergetelijke avond! 

Wilt u ook aanwezig zijn bij dit unieke evenement? Neem dan contact op met het projectteam via mail of telefonisch  +31(0)43 383 83 33. De plaatsen zijn gelimiteerd.