Uitnodiging Top Shops Ladies Lunch TopMobiel Exclusive, Interclassics Maastricht

Ook dit jaar organiseert Top Shops de traditionele Ladies Lunch tussen de klassiekers op het TopMobiel Exclusive Paviljoen. Op zaterdag 14 januari zal er, onder leiding van een charmante auto-connaisseur, een rondleiding over de beurs plaatsvinden met aansluitend een heerlijke lunch met passend wijnarrangement. Ter afsluiting ontvangt u een goody bag met waardevolle producten van Sothys!

Gassan Diamonds stelt speciaal voor deze Ladies Lunch een mooi item beschikbaar. Wie weet, kunt u dit schitterende item toevoegen aan uw eigen sierradencollectie, want een van de deelnemende ladies maakt kans om dit geschenk mee naar huis te nemen. Kosten voor deze lunch en het bijbehorende programma: € 50,00 per persoon. Deze prijs is inclusief toegangskaart beurs (t.w.v. € 19,50).

U kunt zich opgeven vóór 7 januari 2017 via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
De ontvangst en de lunch zullen plaatsvinden op het Top Shops Paviljoen waar diverse life style-partners zich presenteren en hun gasten een warm welkom heten.

Datum: 14 januari 2017
Tijd:  12.00 uur ontvangst - einde programma ca. 14.00 uur
Plaats: InterClassics TopMobiel Exclusive, MECC Maastricht 
Dresscode: Classy Vintage


Reageer snel want er is maar plaats voor een beperkt aantal ladies! 
Top Shops verheugd zich op uw komst!